Natuurlijk verboden, duurzaam groen

Samen Nederland duurzamer en groener maken

ConnectedGreen is een slim systeem voor het op afstand monitoren van groenprojecten, bomen, vakken, bakken, gazons en dak- en gevelgroen.

Sinds 2017 zijn wij toegewijd aan het transformeren van groene ruimtes en het beheren van groenvoorzieningen met behulp van draadloze monitoringoplossingen. Wij helpen jou om slimmer en efficiënter te werken. Dit doen wij door het combineren van kennis over bomen en planten met het ‘Internet der Dingen’.

Met trots hebben we al meer dan 2500 draadloze sensoren verspreid over projecten in heel Nederland en België. Of het nu gaat om groenvoorzieners, gemeenten, hoveniers, provincies, kwekers of waterschappen – we hebben met diverse partners samengewerkt. Deze partnerschappen stellen ons in staat om onze kennis te verrijken met domeinexpertise, variërend van laboratoria zoals Eurofins Agro tot boom- en plantspecialisten, (eco)hydrologen en hardwareleveranciers.

Waar we het voor doen

Slimme technologie voor een groenere toekomst

Bij ConnectedGreen geloven we dat slimme systemen kunnen bijdragen aan meer groen met dezelfde of zelfs minder middelen. Dit leidt niet alleen tot duurzaamheid, maar ook tot een grotere biodiversiteit. Helaas is het tegenwoordig niet vanzelfsprekend dat groen floreert. Vaak moet groen concurreren met grijze structuren en krijgt het niet altijd de kans om te gedijen op minder gebruikelijke plekken, zoals stadscentra, viaducten en daken. Hier komt onze expertise om de hoek kijken.

Ons slimme platform maakt gebruik van geavanceerde sensoren om cruciale parameters te meten, zoals bodemvochtigheid. Deze gegevens worden omgezet in waardevolle inzichten die helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen. Met onze technologie kunnen we de watergift optimaliseren, de gezondheid van planten verbeteren en het groenbeheer naar nieuwe hoogten tillen.

We zijn meer dan alleen een technologiebedrijf; we zijn een partner in groei, duurzaamheid en innovatie. Onze missie is verweven in ons DNA en we zijn vastbesloten om samen met onze partners en klanten een blijvende positieve impact te creëren. Bij ConnectedGreen gaan we verder dan alleen techniek. We zijn de brug tussen data en praktische toepassing, en we streven ernaar om groen niet alleen te laten groeien, maar te laten bloeien op manieren die voorheen ondenkbaar waren.

Download onze whitepaper

Op zoek naar meer informatie over ons platform en draadloze sensoren?

Ontvang nu onze whitepaper en leer alles over de voordelen van datagedreven werken en het belang van goed ‘sensor management’.