Hoe werkt het?

Onze aanpak

ConnectedGreen is een innovatieve oplossing die bedrijven en organisaties in staat stelt om op een effectieve manier groene projecten te monitoren en beheren. Met ConnectedGreen kun je realtime gegevens verzamelen over de gezondheid en het welzijn van jouw groenvoorzieningen, zodat je tijdig actie kunt ondernemen om ze te beschermen en te verbeteren. Ontdek hieronder onze aanpak van het proces om ConnectedGreen te implementeren en te gebruiken.

De kennisvraag

Wat hebben jullie nodig aan data en projecten?
Voordat je ConnectedGreen kunt implementeren, is het belangrijk om de benodigde gegevens en projectinformatie vast te stellen. ConnectedGreen kan gegevens verzamelen en analyseren met behulp van sensoren die op strategische locaties worden geplaatst. Afhankelijk van jouw behoeften kunnen deze sensoren verschillende soorten gegevens verzamelen, zoals bodemvochtigheid. Het is ook belangrijk om te bepalen welke specifieke groenprojecten je wilt monitoren en beheren met ConnectedGreen.

Bedrijfsbrede of projectmatige aanpak

Het implementeren van ConnectedGreen kan via een bedrijfsbrede aanpak of een projectmatige aanpak.

Bij een bedrijfsbrede aanpak worden er bijvoorbeeld sensoren geplaatst op meerdere locaties voor jouw hele bedrijfsvoering, waardoor je een algeheel overzicht krijgt van de gezondheid van jouw groenvoorzieningen. Terwijl bij een projectmatige aanpak er specifieke sensoren worden geplaatst voor een bepaald project of een specifieke locatie.

Bestellen sensoren

Na het bepalen van jouw behoeften en aanpak, kunnen wij je de juiste hoeveelheid sensoren adviseren. Je bestelt de benodigde sensoren bij ConnectedGreen. Deze sensoren worden geleverd met instructies voor installatie en gebruik. 

ConnectedGreen stelt bedrijven in staat om hun groenprojecten op een geavanceerde manier te monitoren en beheren. Door realtime gegevens te verzamelen en analyses uit te voeren, kun je proactief reageren op veranderingen in jouw groenvoorzieningen en waardevolle inzichten verkrijgen om ze te verbeteren.

Onboarding

Zodra je de sensoren hebt ontvangen, zal ConnectedGreen je begeleiden bij het onboardingsproces. Dit gebeurt online tijdens de onboarding, je ontvangt gedetailleerde instructies over hoe je de sensoren moet installeren. Wij koppelen de sensoren voor je aan het ConnectedGreen-platform. We richten het programma persoonlijk voor je in en leggen je uit hoe je toegang krijgt tot de verzamelde gegevens. 

Opvolging tevredenheid

ConnectedGreen hecht veel waarde aan jouw tevredenheid. Na de implementatie van ConnectedGreen zal er opvolging plaatsvinden om te controleren of alles naar wens verloopt. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt, staat het team van ConnectedGreen klaar om je te ondersteunen.

Aanvraag whitepaper

Om meer te weten te komen over ConnectedGreen en hoe het jouw bedrijf kan helpen, kun je een whitepaper aanvragen. In de whitepaper wordt gedetailleerde informatie verstrekt over de functionaliteiten, voordelen en technische specificaties van ConnectedGreen.

Pack_of_magazines_whitepaper CG 1.1

Meer weten

Wilt u meer informatie over ConnectedGreen?

Maak gebruik van het formulier hiernaast en ontvang onze whitepaper. In de whitepaper vind je informatie over wat wij doen en hoe wij verschillende oplossingen aanbieden voor verschillende situaties.

Download onze whitepaper

Op zoek naar meer informatie over ons platform en draadloze sensoren?

Ontvang nu onze whitepaper en leer alles over de voordelen van datagedreven werken en het belang van goed ‘sensor management’.