Bodemvochtigheid meten van jouw groenprojecten

De grond is al snel te droog of te nat. Kom er precies achter wanneer jij water moet geven door het gebruik van slimme sensoren.

Neem contact op

 

 

 

 

Wat los je ermee op?

Door bodemvochtigheid te meten haal je meer uit je groenprojecten

 

Weinig tot geen inboet

Net een nieuw groenproject gestart? Dan is het een kostbare aangelegenheid om deze dure planten te vervangen. Zorg ervoor dat je plantmateriaal niet aangeslagen of beschadigd raakt. De sensoren van ConnectedGreen helpen je bij:

  • Tijdige signalering waardoor je 90% minder kans op inboet hebt;
  • Minder kosten aan nieuwe beplanting;
  • Meten en sturen bij voor perfecte omstandigheden;
  • Kwaliteit-waarborging van je groenprojecten.

 

Minder watergift

Bij het beheren van één of meerdere projecten kunnen verschillende problemen ontstaan. Het kan lastig in te schatten zijn wanneer bomen en planten water nodig hebben, hoeveel bewatering er nodig is en wanneer er geen water gegeven hoeft te worden. Bodemvochtigheid meten geeft antwoord op de juiste hoeveelheid water op het juiste moment.

 

Meer tijdbesparing

Het regelmatig bezoeken van projectlocaties kan tijdrovend zijn en de nodige kosten met zich meebrengen. Doordat je op afstand je project(en) kan monitoren hoeven projecten niet meer onnodig worden bezocht. Hierdoor bespaar je naast tijd, ook op brandstof verbruik en personeelskosten.

 

Download onze whitepaper

Op zoek naar meer informatie over ons groenmonitor platform en draadloze sensoren?

Ontvang nu onze whitepaper en leer alles over de voordelen van datagedreven werken en het belang van grondvochtigheid meten.

Download onze whitepaper

Op zoek naar meer informatie over ons platform en draadloze sensoren?

Ontvang nu onze whitepaper en leer alles over de voordelen van datagedreven werken en het belang van goed ‘sensor management’.